top of page

Roni Davis Group

Public·23 members

Meru Felirat Magyar


CLICK HERE --->>> https://urlin.us/2tlCW7

A gyöngysor-szegélyen (B) belül, köriratban a MONETA NOVA AVREA REG HVNGA felirat (A Magyar Királyság új aranypénze) (C) olvasható. Az érme külső és belső részét gyöngyökből álló körvonal (D) választja el (amely a koronaábrázolásnál megszakad).


A gyöngysor-szegélyen (B) belül, köriratban a REGINA PATRONA HVNGARIAE 1706 felirat (Mennyei királynő, Magyarország patrónája) (C) olvasható. Az érme külső és belső részét gyöngyökből álló körvonal (D) választja el (amely a koronaábrázolásnál megszakad). Az érme belső részén a holdkaréjon (F) ülő, lángnyelvekkel díszített sugárkoszorúval övezett (E) Madonna látható, jobbján az országalmát tartó gyermek Jézussal, bal kezében jogar. A Madonna fején dicsfénnyel övezett nyitott korona van, a kis Jézus fejét szintén dicsfény övezi.


A Szinia könyvvel nem tudok mit kezdeni. Még csak azt sem tudom, hogy az írója fiú-e vagy lány. Éppen ezért nagyon hálás vagyok Gyöngyinek, amiért erre válaszolt helyettem. Hasonló érzéseim voltak: a nagy magyarság kutatásba érdekes módon beleszövődött a Feng Shui. Ezért nem olvastam végig, nem éreztem hitelesnek. 59ce067264


https://www.recycledin.com.br/group/mysite-200-group/discussion/04d10f9b-f1b8-45f1-ab59-b5ccb370c6ad

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page